آموزش کار با دستگاه لیزر مو

آموزش لیزر پلاتینیوم-

چرا آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد مهم است؟

مهم ترین دلیل اهمیت آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد، استقبال فراوان از آن در سال های اخیر است. حذف موهای زائد از دیرباز یکی از دغدغه های ذهن بشر بوده است. چرا که تاثیر بسزایی در زیبایی ظاهری افراد دارد. با این وجود گرچه روش های زیادی مورد استفاده قرار گرفته اند، اما هیچ یک تاثیر دائمی و طولانی مدت ندارند. رفته رفته با پیشرفت و توسعه ی تکنولوژی در عرصه ی پوست و مو و زیبایی، دستگاه های لیزر به بازار عرضه شدند. این دستگاه ها قادر هستند تا با تابش طول موجی از نور به ریشه ی موها، آن ها را برای همیشه حذف نمایند. همین امر سبب شد تا بسیاری افراد نسبت به استفاده از آن علاقه نشان دهند. تصور کنید، روشی وجود دارد که برای همیشه شما را از شر موهای زائد خلاص کرده و زیبایی دائمی به پوست شما می بخشد.

آموزش کار با دستگاه لیزر

اما به دلیل تخصصی بودن این روش، آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد بسیار مهم است. اپراتورهایی که قصد انجام چنین کاری را برای متقاضیان دارند، باید حتما در دوره های آموزشی تخصصی شرکت کرده و مدرک معتبر دریافت کنند. دستگاه های لیزر مختلفی در عرصه ی جهانی وجود دارد که هر یک ویژگی ها و روش کاربری مخصوص به خود را دارند. البته که آموزش دقیق کار با آن ها باید به صورت حضوری و کارشناسی شده صورت گیرد، اما در ادامه به صورت اجمالی به بررسی دو نوع لیزر پلاتینیوم و الکساندرایت خواهیم پرداخت.

اما به دلیل تخصصی بودن این روش، آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد بسیار مهم است. اپراتورهایی که قصد انجام چنین کاری را برای متقاضیان دارند، باید حتما در دوره های آموزشی تخصصی شرکت کرده و مدرک معتبر دریافت کنند.در هنگام خرید دستگاه لیزر موهای زائد مختلفی در عرصه ی جهانی وجود دارد که هر یک ویژگی ها و روش کاربری مخصوص به خود را دارند. البته که آموزش دقیق کار با آن ها باید به صورت حضوری و کارشناسی شده صورت گیرد، اما در ادامه به صورت اجمالی به بررسی دو نوع لیزر پلاتینیوم و الکساندرایت خواهیم پرداخت.

ویژگی ها و مشخصات دستگاه لیزر پلاتینیوم

در راستای آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد، در این بخش به بیان ویژگی های دستگاه لیزر پلاتینیوم خواهیم پرداخت. به طور کلی سه تکنولوژی تولید اشعه ی لیزر از جمله shr و ipl، دایود و الکساندرایت در لیزر موهای زائد به کار می رود. در این بین، دستگاه لیزر پلاتینیوم و پلاتینیوم پلاس از تکنولوژی دایود استفاده می کند. این دستگاه محصول دو شرکت معتبر آلما لیزر و KM می باشد. ساز و کار لیزرهای دایود، تحت لیزر قرار دادن فولیکول مو می باشد. بنابراین با اشعه ی مادون قرمز موهای زائد از بین می روند.

در این دستگاه سه طول موج با نام های الکس، دایود و اندیاگ مورد استفاده قرار می گیرد. نوع الکساندرایت آن با طول موج 755 نانومتر برای رفع موهای رنگی و نازک (موهای کرکی بالای لب) قابل استفاده است. نوع دایود با طول موج 808 نانومتر برای پوست های تیره به کار می رود. نفوذ، قدرت و میزان تکرار بالا سبب جذب ملانین متوسط و ایمن سازی برای پوست های تیره خواهد شد. اما طول موج اندیاگ با 1064 نانومتر پوست های تیره نوع 4 و 5 و 6 را پوشش می دهد. اگر علاقه مند به آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد از نوع پلاتینیوم هستید، باید بدانید که صفحه ی تاچ و کاربری آسان این لیزر به راحتی و رفاه اپراتورها و کاربران افزوده است. هندپیس این دستگاه با ابعاد 15*25 و 12*20 میلی متر از هندپیس های بزرگ به شمار آمده و کاهش مدت زمان فرایند لیزر و تعداد شات مصرفی را در پی دارد.

آموزش کار با دستگاه لیزرموهای زائد بدن

دستورالعمل و آموزش کار با دستگاه لیزر پلاتینیوم

مرحله ی اول آموزش کار با دستگاه لیزر پلاتینیوم، روشن کردن دستگاه و روشن شدن صفحه ی نمایش است. حال نوبت به تشخیص نوع پوست مراجعه کننده و انتخاب آن در صفحه ی نمایشگر دستگاه (قسمت سمت راست) می رسد. در این دستگاه روشن ترین پوست با علامت یونانی I و تیره ترین پوست با علامت یونانی VI نمایش داده می شود. توجه کنید که در دوره های آموزشی، تشخیص نوع پوست کاربر به اپراتورها آموزش داده می شود. نکته ی بعدی آشنایی با قسمت جریان آب است که در بخش پایین نمایشگر نشان داده می شود. این عدد بر حسب لیتر بر دقیقه بوده و حالت استاندارد آن عدد 4 تا 5 است. دستگاه پلاتینیوم دارای بخش اتوماتیک خاموش کننده در صورت توقف جریان آب می باشد. لازم به ذکر است که اعدادی در گوشه ی کناری نمایشگر نشان داده می شوند. در بین این اعداد، عدد بزرگتر مربوط به تعداد کلی شات دستگاه و عدد کوچکتر مربوط به تعداد شات در هر بار روشن شدن است.

ادامه مطلب  همه چیز درباره ی جوابدهی دستگاه لیزر هانس

آموزش تنظیمات کار با دستگاه لیزر پلاتینیوم

در این بخش از آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد پلاتینیوم، به پارامترهای قسمت میانی صفحه نمایش خواهیم پرداخت.

  • FLUENCE: این پارامتر مربوط به قدرت و توان اشعه ی دستگاه لیزر است. از یک تا 50 متغیر بوده و بر حسب ژول بر سانتی متر مربع می باشد. گرچه این پارامتر بین اعداد 1 تا 50 قابلیت تنظیم دارد اما بسته به میزان احساس درد کاربر، بهتر است بین 1 تا 30 تنظیم شود. با این کار از سوختگی پوست کاربر و خرابی های دستگاه ممانعت به عمل می آید.
  • PULSE DURATION: این پارامتر مربوط به مدت زمان روشن ماندن هر شات است. واحد محاسبه ی آن میلی ثانیه بوده و تنظیمات آن به صورت اتوماتیک توسط دستگاه و با توجه به پارامتر FLUENCE صورت می گیرد.
  • FREQUENCY: این پارامتر نیز فرکانس دستگاه یا همان تعداد شات در ثانیه را نشان می دهد که واحد محاسبه ی آن نیز هرتز است. گرچه این عدد در تنظیمات دستگاه از یک تا ده قابل تنظیم است، اما تنظیم روی اعداد 3 تا 5 توصیه می شود. چرا که از عوارض جانبی لیزر کاسته و به تسلط اپراتور می افزاید.

آموزش لیزر پلاتینیوم

نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که با تنظیم عدد FLUENCE روی یک عدد بالا، نباید عدد فرکانس را از 5 بالاتر برد. هنگامی که تنظیمات سه پارامتر فوق صورت گرفت، باید دکمه ی READY و خنک کننده را فشرد. این دکمه ها هر دو در بخش میانی نمایشگر وجود دارند. البته توجه داشته باشید که هر کاربر برای نتیجه گیری مطلوب باید بین 6 تا 8 جلسه به کلینیک های مجاز مراجعه کرده و از دستگاه لیزر استفاده نماید.

معایب و عوارض جانبی استفاده از دستگاه لیزر پلاتینیوم

به هر حال استفاده از هر روشی برای از بین بردن موهای زائد دارای معایب و عوارض جانبی خواهد بود. استفاده از دستگاه لیزر پلاتینیوم یا هر دستگاه لیزر دیگری نیز از این قاعده مستثنی نیست. تورم های خفیف، تغییرات رنگدانه ای (خصوصا برای پوست های تیره)، قرمزی، تاول یا پوسته پوسته شدن بافت پوست و … از جمله ی این موارد هستند. البته همگی آن ها موقتی بوده و پس از چند ساعت یا چند روز از بین می روند.

آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد و دستگاه الکساندرایت

اگر قصد آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد را دارید، دستگاه لیزر الکساندرایت یکی از انواع دستگاه لیزر است که باید با آن آشنا شوید. به طول موج هایی که در محدوده ی 710 تا 800 نانومتر هستند، لیزر الکساندرایت می گویند. دستگاه های لیزر الکساندرایت نیز طول موج هایی حدود 755 نانومتر دارند که همین امر علت نامگذاری آن ها می باشد. کیفیت بالای این لیزر مدیون استفاده از سنگ یاقوت است. عمده ی استفاده از این لیزرها در حذف موهای زائد می باشد. این لیزر در محدوده ی مادون قرمز کار می کند. ساز و کار این دستگاه نیز از طریق تابش نور لیزر و جذب آن توسط ملانین می باشد. بدین ترتیب که با گرم شدن فولیکول مو توسط پالس های نوری لیزر، رشد و تقسیم سلولی آن ها متوقف می شود. اما برای رفع کامل موهای زائد تداوم در درمان ضروری است. چرا که بین 6 تا 8 جلسه نیاز است تا به طور کامل موهای زائد حذف شوند. بدین منظور باید حتما از طول موج ها و انرژی های متفاوت دستگاه لیزر استفاده کرد. لذا همه ی این موارد به اپراتورها در دوره های تخصصی آموزش داده می شود. البته دستگاه لیزر الکساندرایت دارای کاربردهای دیگری نظیر از بین بردن رگ های عنکبوتی، کک و مک، زائده های پوستی و … می باشد. دقت داشته باشید که استفاده از این دستگاه ها تنها در کلینیک های مجاز امکان‌پذیر است. لذا استفاده از آن ها به صورت خانگی یا در محل هایی نظیر آرایشگاه ها ممنوع اعلام شده است.

ادامه مطلب  تاثیر لیزر فول بادی روی بدن

تفاوت دستگاه لیزر هانس با سایر دستگاه های لیزر

برای آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد هانس با دستگاه تیتانیوم پلاس باید گفت که اگر تفاوت در رنگ را در نظر نگیریم، طول موج نور تنها تفاوت اصلی این دستگاه با سایر دستگاه ها می باشد. همان طور که در بخش های قبلی اشاره کردیم، دستگاه الکساندرایت طول موج 755 نانومتر و دستگاه لیزر دایود طول موج حدود 810 و دستگاه اندیاگ طول موج 1064 نانومتر دارد. همین امر سبب افزایش تاثیرگذاری این نوع از دستگاه لیزر شده است. بنابراین می توان تفاوت اصلی این دستگاه با سایرین را در سرعت پاسخ گویی و اثربخشی دانست. تا این جای کار با ویژگی ها و مکانیسم اثر دستگاه های الکساندرایت آشنا شدید. اما برای آشنایی با مزایا و معایب و ادامه ی آموزش کار با دستگاه لیزر الکساندرایت با ما همراه باشید.

مزایای استفاده از دستگاه لیزر الکساندرایت

آشنایی با مزایا یکی از بخش های آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت می باشد. بهترین عملکرد روی پوست های روشن با موهای تیره مربوط به این دستگاه است. همان طور که در بخش قبلی گفتیم سرعت بالای پاسخ گویی در این دستگاه کاملا مشهود است. به علاوه که از جمله قوی ترین دستگاه ها در حوزه ی حذف موهای زائد به شمار می آید. سهولت کاربری و حذف بخش استفاده از ژل از دیگر مزایای این دستگاه می باشد. بهره مندی از سیستم خنک کننده ی کپسولی نیز از مزایای استفاده از آن محسوب می شود. سندرم پرمویی را درمان می کند. با پوست بدن کاربر هیچ تماسی ندارد لذا هیچ بیماری پوستی را منتقل نمی کند. هم چنین برای همه ی نواحی بدن قابل استفاده است.

معایب استفاده از دستگاه لیزر الکساندرایت

استفاده از لیزر الکساندرایت نیز مانند هر روش دیگری دارای معایبی است. اولین آن نامناسب بودن برای پوست های تیره است. لذا استفاده از آن برای افراد دارای پوست های بسیار تیره (به دلیل خطر روشن شدن پوست) توصیه نمی شود. در افراد دارای پوست روشن نیز خطر از بین رفتن رنگ دانه های ملانین محتمل است. احتمال ایجاد لکه های تیره نیز از دیگر معایب آن می باشد. احتمال سوختگی در نواحی تحت درمان نیز وجود دارد. اما با وجود همه ی این موارد، احتمال بروز این مشکلات بسیار پایین است.

آموزش لیزر

عوارض جانبی استفاده از دستگاه الکساندرایت

استفاده از این دستگاه لیزر مانند سایرین، دارای عوارض جانبی است. اما با آموزش کار با دستگاه لیزر موهای زائد می توان از بسیاری از آن ها جلوگیری کرده و احتمال آن را کاهش داد. قرمزی و تورم پوست از شایع ترین عوارض جانبی این روش است که بدون نیاز به درمان و پس از چند ساعت به صورت خود به خود رفع می شود. ایجاد درد قابل تحمل در نواحی تحت درمان، خارش، تاول و … نیز از دیگر عوارض آن است که به سرعت بهبود می یابد.

آموزش پلاتینیوم جدید

5/5 - (2 امتیاز)

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره دستگاه لیزر مو

از طریق فرم زیر می‌توانید با همکاران ما در واحد فروش و پشتیبانی درتماس باشید